Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΙΣΑΙ:


CLASSIC SOAP

  
CLASSIC SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, βιολογική πράσινη άργιλο.

Το Ελαιόλαδο είναι ένα από τα πιο φυσικά συστατικά για βαθιά ενυδάτωση. Αναπληρώνει την υγρασία και την ελαστικότητα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και άλλα ισχυρά αντιοξειδωτικά. Η Πράσινη Άργιλος βοηθά  στην ανάπλαση των κυττάρων και  συσφίγγει τους πόρους. Η τέλεια μάσκα προσώπου και σώματος για απόλυτη καθαριότητα, ενυδάτωση και σύσφιξη.

AFRICAN SOAP


AFRICAN SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, κακάο.

Το σαπούνι Αφρικής με μαύρη σοκολάτα αφήνει μια εξωτική μυρωδιά που διαρκεί. Το Κακάο είναι τέλειο καθαριστικό για την αφαίρεση μακιγιάζ. Αφαιρεί τις βλαβερές χημικές ουσίες προστατεύοντας το δέρμα και διατηρώντας το καθαρό και φρέσκο.

BABY LOVE SOAP

 
   
BABY LOVE: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, αιθέριο έλαιο μύρο.
   
Το ιδανικό παιδικό σαπούνι. Το αιθέριο έλαιο Μύρου έχει αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές και, αντισηπτικές ιδιότητες.                   

DIVA SOAP


DIVA SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, αιθέριο έλαιο γιασεμί.

Το αιθέριο έλαιο Γιασεμί είναι αντιρυτιδικό ,τονωτικό, και προσφέρει λάμψη και υγρασία στα θαμπά αφυδατωμένα δέρματα. Απαλύνει και ηρεμεί την ερεθισμένη επιδερμίδα χαρίζοντας μια νεανική όψη. 

DYNAMIC SOAP



DYNAMIC SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας,αιθέριο έλαιο ευκάλυπτο.

Το αιθέριο έλαιο Ευκάλυπτου είναι αποσυμφορητικό και δίνει ενέργεια και δύναμη στα κουρασμένα δέρματα.

HAPPINESS SOAP

 
HAPPINESS SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, αιθέριο έλαιο περγαμόντο.

Το αιθέριο έλαιο Περγαμόντο προσφέρει μια μοναδική αίσθηση χαράς, αναζωογόνησης και δροσιάς.

HEALING SOAP


HEALING SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, βιολογικό αλόε βέρα.

Αλόη βέρα το θαυματουργό φυτό! Θεωρείται ελιξίριο μακροζωίας εδώ και 5000 χρόνια. Ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων, και την επούλωση τραυμάτων δερματικών προβλημάτων. 

MAN SOAP



MAN SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, αιθέριο έλαιο πεύκο.

Το αιθέριο έλαιο Πεύκου είναι πλούσιο σε βιταμίνες C και Α.  Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.Σαπούνι ιδανικό για ξύρισμα χάριν στο πλούσιο αφρό που δίνει το έλαιο καρύδας.

NO PAIN SOAP


NO PAIN: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, αιθέριο έλαιο χαμομήλι, αιθέριο έλαιο γεράνι.

Το αιθέριο έλαιο Χαμομήλι ηρεμεί,χαλαρώνει και απαλύνει τις αισθήσεις.Το αιθέριο έλαιο Γεράνι βοηθά την ομαλή λειτουργία  και ισορροπία του δέρματος.

PEELING SOAP


PEELING SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας,βιολογικό παπαρουνόσπορο.

Ο Παπαρουνόσπορος προσφέρει  την απόλυτα φυσική απολέπιση προσώπου και σώματος απομακρύνοντας τα νεκρά κύταρα. Έχει καλμαντικές ιδιότητες αφήνοντας το δέρμα μαλακό και λείο.Ταυτόχρονα το ελαιόλαδο χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και κάθαρση.


PET LOVE SOAP



PET LOVE: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας,αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρο.
 
Το αιθέριο έλαιο Τεϊόδεντρο είναι μοναδικό για τη απολυμαντική  του δράση ενάντια στους ιούς, τα μικρόβια και τους μύκητες. Κατάλληλο για την κακοσμία των ποδιών και των μασχαλών. Το ιδανικό σαπούνι για το λούσιμων σκύλων και άλλων κατοικίδιων.

POWER SOAP


POWER SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας,αιθέριο έλαιο κανέλα .

To αιθέριο έλαιο Κανέλας δίνει ζωντάνια και ευεξία. Ξυπνά τις αισθήσεις, τονώνει  προσφέροντας ενέργεια. Ιδανικό για πρωινό ξύπνημα ή βραδινή έξοδο.

RELAX SOAP



RELAX SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, αιθέριο έλαιο λεβάντα.

Το αιθέριο έλαιο  Λεβάντας  με ιδιότητες  χαλάρωσης ,ηρεμίας και γαλήνης, προσφέρει ένα ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο. 


SEXUALITY SOAP



SEXUALITY SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας,αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο.

Aιθέριο έλαιοΤριανταφύλλου: Ο Βασιλιάς των αιθέριων ελαίων. Αυξάνει το πάθος. Ενισχύει την ομορφιά, τονώνει το πνέυμα και την ερωτική διάθεση,αφήνοντας μια γλυκιά αίσθηση ευφορίας.

SEXUALITY SOAP



SHAMPOO SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, αιθέριο έλαιο δενδρολίβανο .

Το ιδανικό φυσικό SHAMPOO, βγαλμένο από τα σπλάχνα της φύσης.Το αιθέριο έλαιο Δενδρολίβανου χαρίζει  μια μαλακή υφή και υγιή λάμψη στα μαλιά.
 

 








 


 


 






 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου