Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Γιατί να χρησιμοποιούμε το χειροποίητο φυσικό σαπούνι HANDY SPA ;

Η απάντηση είναι «γιατί όχι» αφού μόνο ωφέλη μας προσφέρει!!!!

Αυτό το σαπούνι δεν μοιάζει με κανένα άλλο για τους εξής λόγους:

100% Βιολογικά συστατικά:
Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι HANDY SPA αποτελείται από 100% βιολογικά συστατικά χωρίς καθόλου χημικές- τοξικές ουσίες ή τοξικά χρώματα,αρώματα και συντηρητικά.Επίσης για την παραγωγή του δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα και δεν χρησιμοποιούνται συστατικά από ζώα.
Συνεπώς όσο περισσότερο αυξάνεται η χρήση του τόσο περισότερο μειώνεται η χρήση των χημικών-τοξικών προιόντων που είναι επιβλαβές τόσο για το περιβάλλον όσο και για την υγεία μας.

Νερό αντίστροφης όσμωσης:
Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι HANDY SPA παράγεται με καθαρό όπως το νερό της πηγής.Το σύστημα φιλτραρίσματος αντίστροφης όσμωσης, φιλτράρει σκουριά,επιβλαβή ορυκτά,χημικές ουσίες,φθόριο,χλώριο,άλατα,βακτήρια,παράσιτα,μικροοργανισμούς μόλυβδο,αμίαντο,χημική ρύπανσηκ.α.Το νερό μετά το φιλτράρισμα είναι ότι καλύτερο για πόσιμο πόσο μάλλον για την παραγωγή σαπουνιού.

Έρευνα: Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι HANDY SPA παράγεται στη βάση μιας εξελιγμένης φόρμουλας (βασισμένη στις αρχαίες συνταγές των Ινδιάνων Απάτσι) που είναι αποτέλεσμα τριετούς έρευνας και μελέτης από μια εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών με επικεφαλή τον Ανδρέα Δ. Ιωάννου.
Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα,πιστοποιημένα και γνωστοποιήμενα στην Πύλη Κοινοποιήσης Καλλυντικών Προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης – CPNP.

Καινοτομία: Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι HANDY SPA εμπερικλείει μια καινοτόμο και πρωτοποριακή μεθοδολογία.Προωθεί την ιδέα για φυσική και υγιή ζωή η οποία αντιστέκεται στις πολυεθνικές των μεταλλαγμένων,των τοξικών και των δήθεν «φυσικών» προιόντων και χαράζει μια νέα πορεία τόσο στην Κύπριακή όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Βιοδιασπώμενο:
Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι HANDY SPA, είναι βιοδιασπώμενο.Περιέχει 100% βιολογικά συστατικά που βιοδιασπώνται πλήρως,χωρίς να προκαλούν καταστροφικές συνέπειες στο περιβάλλον και στην υγεία μας. Σε αντίθεση με τα ΜΗ φυσικά και βιομηχανοποιημένα σαπούνια που περιέχουν χημικά-τοξικά συστατικά μετά την χρήση τους,καταλήγουν στο υδάτινο περιβάλλον, μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα,(συνεπώς και τα φυτά τα ζώα,τα δέντρα και τα ψάρια) και καταστρέφουν την βιοποικιλότητα.

Οικολογικό: Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι HANDY SPA είναι ένα απόλυτα φυσικό οικολογικό προϊόν που βοηθά στην βελτίωση και διατήρηση της ψυχοσωματικής υγείας.[ νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ ].Με την αποκλειστική του χρήση αντικαθιστούμε ένα σωρό «ειδικά» τάχα προϊόντα με περίεργα χημικά,και τοξικά συστατικά τα οποία απορροφούνται από το σώμα μας,συσσωρέυονται στον οργανισμό μας και τα αναπνέουμε με τους υδραατμούς που σχηματίζονται στο μπάνιο.Συνεπώς η χρήση του έχει διπλό ώφελος.

Οικονομικό: Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι HANDY SPA είναι ποιό οικονομικό επειδή μακροπρόθεσμα διαρκεί περισσότερο.Επίσης αν χρησιμοποιείς μόνο τα χειροποίητα σαπούνια από την πλούσια γκάμα HANDY SPA δεν χρειάζεται να αγοράσεις ξανά αφρόλουτρο,ούτε σαμπουάν,ούτε κρέμα μαλλιών ούτε υγρό σαπούνι για τα χέρια,ούτε αφρό για ξύρισμα ούτε παιδικό σαμπουάν και σαμπουάν για το σκύλο,ούτε κρέμα προσώπου και απολέπισης σώματος,ούτε μάσκα σύσφιξης,ούτε σκόνη πλυντηρίου,ούτε καθαριστικά σφουγγαρίσματος.Τα έχεις ήδη αντικαταστήσει όλα.

Εργαστήρι:
Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι HANDY SPA παράγεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο εργαστήρι,το οποίο εφαρμόζει όλους τους κανονισμούς,τις προδιαγραφές και τα πρότυπα της Ευρωπαικής Ένωσης που αφορούν την ποιότητα και την ασφάλεια των προιόντων.

Χειροποίητο: Η τεχνογνωσία του χειροποίητου φυσικού σαπουνιού HANDY SPA είναι το πάντρεμα τέχνης και επιστήμης.Παράγεται από την αρχή μέχρι το τέλος αποκλειστικά στο χέρι.Αν και παράγεται με το χέρι ο πρώτος και ο μόνος που έρχεται σε άμεση ανθρώπινη επαφή με το σαπούνι είναι ο καταναλωτής,επειδή σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής, ο παραγωγός φοράει προστατευτικά γάντια.

Μέθοδος Εν Ψυχρώ.Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι HANDY SPA,παράγεται με την "ψυχρή" μέθοδο. Δηλαδή παράγεται σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς να ζεσταίνονται τα συστατικά του(όπως γίνεται με το εργοστασιακό σαπούνι στη βιομηχανία).Έτσι διατηρούνται ανέπαφες όλες οι ευεργετικές τους ιδιότητες,δίνοντας μας τα ωφέλη τους στο μέγιστο βαθμό.Επίσης η ψυχρή μέθοδος κατά την εφαρμογή της, δεν παράγει καθόλου απόβλητα,οπότε δεν προκαλείται καμιά ζημιά στο περιβάλλον,ούτε και ρύπανση στην ατμόσφαιρα.

Γλυκερίνη: Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι HANDY SPA είναι πλούσιο σε γλυκερίνη.Με την «ψυχρή» μέθοδο κατά την σαπωνοποίηση δημιουργείται η γλυκερίνη η οποία και παραμένει όλη μέσα στο σαπούνι (δεν απομακρύνεται με βρασμό ή αλάτι, όπως γίνεται με το εργοστασιακό σαπούνι στη βιομηχανία).Η γλυκερίνη είναι μια ουσία που δίνει στο δέρμα και στα μαλιά την απαραίτητη ενυδάτωση,θρέψη και λιπαρότητα.Με άλλα λόγια είναι η ψυχή του χειροποίητου φυσικού σαπουνιού.

Μοναδικό και Ζωντανό.
Το κάθε χειροποίητο φυσικό σαπούνι HANDY SPA που παράγεται είναι μοναδικό αλλά και ζωντανό.Τα φυσικά συστατικά του (π.χ βιολογικά αιθέρια έλαια,και βότανα) περικλείουν μέσα τους όλη την ζωντάνια της φύσης.Επίσης περιλαμβάνει και την θετική ενέργεια του παραγωγού που το φτιάχνει με αγάπη,η οποία αντλείται από την άυρα του και προστείθεται στο μίγμα την ώρα της παραγωγής.

Ωρίμανση: Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι HANDY SPA όταν χυτευτεί στο καλούπι αφήνεται για 48 ώρες να «ηρεμήσει» σε σκοτεινό δωμάτιο.Στην συνέχεια βγαίνει από το καλούπι κόβεται και τοποθετείτε σε ειδικό δωμάτιο με φυσικό αερισμό,και χαμηλά ποσοστά υγρασίας για 6-8 εβδομάδες ούτως ώστε να αποβάλλει την υγρασία του και να επιτευχθεί η ωρίμανση.Η ωρίμανση είναι απαραίτητη για να αποκτήσει το σαπούνι τις ωφέλημες ιδιότητες του στο μέγιστο βαθμό.

Τύλιγμα & συσκευασία:
Κάθε πλάκα χειροποίητου φυσικού σαπουνιού HANDY SPA συσκευάζεται σε ανακυκλώσιμο κουτί αφού πρώτα τυλιχτεί σε ειδικό χαρτί το οποίο είναι κατάλληλο και ασφαλές για τύλιγμα τροφίμων,και δεν περιέχει ουσίες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία.Επίσης έχει μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκράσίες ,και προφυλάσει το σαπούνι από σκόνη,μικρόβια και άλλους εξωτερικούς παράγοντες(ζέστη,υγρασία αέρας κ.α.)

Θεική απόλαυση:
Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι HANDY SPA εκτός από καθαριότητα σου προσφέρει μοναδικές στιγμές ευχαρίστησης,χαλάρωσης ,και ευδαιμονίας.

Κυπριακό: Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι HANDY SPA είναι Κυπριακό προϊόν που μυρίζει χωριό και τι χωριό,Τεμβριά Σολέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου