Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

LUXURY COLLECTION SOAPS

CLEOPATRA SOAP


CLEOPATRA SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας,βιολογικό γάλα γαιδούρας.

Το Γάλα Γαϊδούρας έχει ισχυρές ιδιότητες αντιγήρανσης και βαθειάς θρέψης. Βοηθά στην ανάπλαση και αναγέννηση του δέρματος. Αναζωογονεί και δίνει λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα. Εξού και τα λουτρά της  βασίλισσας της Αιγύπτου Κλεοπάτρας ήταν μόνο με γάλα γαϊδούρας.
  GOLD SOAP



GOLD SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, βιολογικό λάδι αργκάν.

Το χρυσάφι του Μαρόκου. Το σπάνιο λάδι Αργκάν είναι πολύτιμο για τις  θρεπτικές και καλλυντικές του ιδιότητες στο δέρμα,τα μαλλιά και τα νύχια,. Εμποδίζει την πρόωρη γήρανση και χαλάρωση του δέρματος. Αυξάνει την ελαστικότητα και την σύσφιξη.


   SAHARA SOAP


SAHARA SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας,γάλα καμήλας .

Το διαμάντι των Βεδουίνων. Το Γάλα Καμήλας υψηλό σε περιεκτικότητα βιταμίνης C, έχει πολλές φυσικές ενυδατικές ιδιότητες, με κατευναστική επίδραση στο δέρμα.



  VILLAGE SOAP



VILLAGE SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας,βιολογικό γάλα κατσίκας  .
 
Το σαπούνι της γιαγιάς. Το Γάλα Κατσίκας έχει εξαιρετικές καλλυντικές ιδιότητες και δίνει πλούσιο και κρεμώδες αφρό. Εξισορροπεί το PH του δέρματος, και τονώνει την κουρασμένη και άτονη επιδερμίδα.

EUPHORIA SOAP
 


EUPHORIA SOAP: 100% Χειροποίητο βιολογικό σαπούνι με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας,βιολογικό λάδι κάνναβης.

Το λάδι Κάνναβης θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά έλαια παγκοσμίως. Ενυδατώνει και ανανεώνει όλες τις στοιβάδες της επιδερμίδας. Είναι αντιγηραντικό και προστατεύει από τη UV ακτινοβολία.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου